JUBILEUM EDITIE OP NIEUWE LOCATIE 20STE EDITIE BASSINARIO

Ook op deze nieuwe locatie wil serviceclub Ronde Tafel 179 Maastricht- Charlemagne weer een mooi bedrag ophalen, voor een lokaal goede doel. De afgelopen jaren mocht Bassinario met meer dan 900 gasten, het bordje uitverkocht meermaals ophangen. Bij het Bonnefantenmuseum heeft de organisatie de mogelijkheid om, indien de vraag zich voordoet, nog meer mensen te kunnen ontvangen. Wat alleen maar weer bijdraagt aan het totaalbedrag voor de diverse goede doelen. In 2022 was het hoofd goede doel, de kinderafdeling van het MUMC+

HET GOEDE DOEL

Quiet project gezinsactiviteiten ’23/’24 ‘Blije kinderen, blije ouders’.

“Voor de kinderen van ouders met financiële zorgen zijn feestdagen en vakantietijd niet altijd fijne vooruitzichten. Daarom organiseert Quiet activiteiten waarbij kinderen èn ouders centraal staan. Immers: Blije kinderen, blije ouder(s) èn blije ouder(s), blije kinderen. Met jullie hulp gaan we komende vakantie en feestdagen leuke activiteiten organiseren gericht op het samen tijd doorbrengen en plezier maken. Zo kunnen ouders en kinderen (en tieners) samen nieuwe herinneringen maken.”

Naast het hoofddoel ondersteunen we ook diverse andere (lokale) subdoelen.

DE ORGANISATIE

Ook deze 20ste editie wordt weer georganiseerd door Ronde Tafel 179 Maastricht Charlemagne, een serviceclub sinds 1991. Een belangrijk kenmerk van Ronde Tafel service clubs is het leveren van een gezamenlijke bijdrage aan de gemeenschap. In 2022 droeg de Ronde Tafel 179 Maastricht Charlemagne voor de 19e keer via het Bassinario bij aan de gemeenschap door de opbrengsten van het Bassinario te schenken aan een goed doel.  

Categorieën: Bassinario